Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για το διάστημα της προσωρινής αναστολής μαθημάτων  11/03/2020 έως και 17/05/2020, όπως και ορίστηκε σύμφωνα με υπουργική απόφαση, έχουν προγραμματιστεί τα εξής με την επανέναρξη:

  • Αναπλήρωση όλων των διδακτικών ωρών, σε όλα τα επίπεδα
  • Προετοιμασία των σπουδαστών μας για τα επίπεδα πτυχίου

Επιπλέον, για όσο διάστημα έχει αποφασιστεί από το υπουργείο να είμαστε εκτός λειτουργίας, οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με τους προσωπικούς τους κωδικούς στο site της ΓΝΩΣΗΣ και πηγαίνοντας στις «Πρότυπες Εργασίες» μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο με τη

Λίστα ETesting Β’ Τριμήνου έτσι ώστε να γνωρίζουν συγκεκριμένα ποια e-testing θα ήταν ωφέλιμο να κάνουν ώστε να εξασκηθούν στοχευμένα πάνω στη διδαχθείσα ύλη  του Β’ Τριμήνου.

Αναλυτικά:

Μπαίνετε στο site μας: www.gnosi.gr

Στο πάνω μέρος της οθόνης πατάμε το “Είσοδος στο myGnosi” και στα 2 πεδία του αναδυόμενου παραθύρου βάζετε τους κωδικούς σας

Κλικ στο Σύνδεση –>Έχετε συνδεθεί με επιτυχία!

Στο μενού αριστερά επιλέγετε  καρτέλα μαθητών. Στη καρτέλα μαθητή που ανοίγεται μπροστά σας, επιλέγετε την Τάξη και το Τμήμα, που σας εμφανίζεται, μόλις πατήσετε το βελάκι    στο πεδίο τάξη και τμήμα αντίστοιχα.

Από εδώ επιλέγετε «Πρότυπες Εργασίες» και κατεβάζετε το αρχείο με τη Λίστα Etesting Β’ Τριμήνου, όπως φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα.